Homeparty

Homeparty

Amors lille hjelper er tilgjengelig for homeparty!

Homeparty er stort sett det samme som en kundekveld, bare at vi kommer hjem til deg! Dette er perfekt for deg som skal ha en fest hjemme, eller ikke føler for eller har mulighet til å møte opp i butikken.

 • Det koster 1000 kr å booke et Homeparty, dette inkluderer da en vertinnegave.
 • Vi setter av ca. 2 timer til presentasjon av produkter, og å svare på eventuelle spørsmål.
 • Vi har med oss en mengde produkter fra butikken og det vil være mulig å betale med kort eller vipps om det handles på stedet.
 • Det er også fullt mulig å legge inn bestillinger på nett med rabattkode når vi er der
 • Homeparties arrangeres alle dager. 

For booking:

Amors lille hjelper
Fjordgata 20
7010 Trondheim
Mail: amorslillehjelper@gmail.com
Tlf: 46705710

Kundekveld

Vi er tilgjengelige for kundekvelder på Amors lille hjelper


Hva?

 • Kundekveld hos Amors lille hjelper er et lukket arrangement utenfor butikkens ordinære åpningstider for deg og dine venner.
 • Dere velger tema eller interessefelt på forhånd og vil lære mye og ha det gøy!
 • Kundekvelden er gratis.
 • Hver enkelt i gruppen får 20% rabatt på en valgfri vare.
 • Dere har mulighet til å ta med noe til enkel servering.
 • Varighet ca. 1,5-2 timer, men her er vi fleksible og vil møte gruppens behov så godt som mulig.


Hvor?

Vi arrangerer kundekvelder i vår butikk i Trondheim sentrum
Adresse:
Fjordgata 20

7010 Trondheim


Når?

Dette skjer alle dager fra kl 18.00 og varer i 1,5-2 timer. Her er vi fleksible og skal prøve å møte deres behov så godt som mulig. Book gjerne i god tid. Aldersgrense for å delta på en kundekveld er 18 år.


Tema

Vi i Amors lille hjelper sitter på utrolig mye kunnskap, tips og råd innen alt fra det mest vanlige og uskyldige, til det mest avanserte BDSM. Vårt vareutvalg strekker seg også opp til 3500 produkter, så vi sitter på mye mer utvalg enn de aller fleste, og vi har produkter i alle prisklasser. Hvis dere velger dere et tema, eller et interessefelt på forhånd er dere sikret å få en kveld spesifikt for det dere lurer på. Ingen spørsmål er dumme, og all nysgjerrighet er god nysgjerrighet! Vi anbefaler at vert/vertinne informerer gruppen om hva som skal være tema, og litt om hva som skal foregå slik at gruppen er forberedt og er klar for en spennende kveld!


Kostnad

Å ha kundekveld hos oss er gratis. Vi håper dere kommer for å få info, tips og råd om det dere er interesserte i, en gøy kveld, og ikke minst for de lekre leketøyene som krydrer tilværelsen. Alle som deltar får 20% rabatt på en valgfri vare.

Som vert/vertinne får du også muligheten til å handle for 10% av summen dine venner handler for, enten samme kveld eller i form av et gavekort du kan benytte senere. For eksempel: Handler dine venner for 5000 kr, får du et gavekort fra oss på 500 kr.


Høres dette ut som en gøy kveld?

For booking:

Mail: amorslillehjelper@gmail.com

Tlf: 46705710