Satisfyer - High Fashion - Luxury Trykkbølgevibrator
Produktinformasjon

Trykkbølger og vibrasjoner
High Fashion gir deg både deilige trykkbølger og et luksøriøst design. High Fashion er laget av håndbørstet aluminium med et minimalistisk design og gir deg en deilig kombinasjon av trykkbølger og vibrasjoner.

Det er ikke uten grunn at trykkbølgevibratorer har blitt så populære! Trykkbølgene stimulerer dypere enn vanlige vibrasjoner, og er ikke direkte i kontakt med klitoris slik at man kan unngå å bli overfølsom etter orgasme. Selve hetten er laget av ekstra myk silikon som omgir klitoris perfekt.

High Fashion ligger også komfortabelt i hånden din under bruk, samtidig som formen ligger langs kroppen og vil ikke være til mye bry om man ønsker å bruke den under samleie.

Programmer
High Fashion styres enkelt via det intuitive kontrollpanelet - slik at du lett kan kontrollere og kombinere de 11 trykkbølgeprogrammene og de 10 vibrasjonprogrammene.

Vanntett
High Fashion er også vanntett, slik at den kan brukes i dusj og badekar. Det gjør den også superenkel å rengjøre!

Oppladbar
High Fashion lades enkelt opp med den medfølgende magnetladeren. Blinkende lys betyr at High Fashion lader, og når lyset er konstant er den ferdigladet.


Spesifikasjoner

Materiale: Silikon, ABS
Oppladbar: Ja, magnetlader
Programmer: 11 trykkbølger, 10 vibrasjonsprogrammer
Ladetid: ca 4t
Brukstid: ca 70 min

Skriv en vurdering

Merk: HTML blir ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

Verifisering

Satisfyer - High Fashion - Luxury Trykkbølgevibrator

  • Visninger: 1338
  • Varenummer: 9016549
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 1 195,-
  • Eks. Moms: 956,-

Nøkkelord: satisfyer, vakuum, vanntett, oppladbar, silikon, kraftig, intens, orgasme, vakuumvibrator, sugevibrator, klitoristimulering, gavetips, sug, womanizer, sugemaskin, suger, vibrering, vibrator high, fashion, luxury, trykkbølgevibrator